IMG_5613.JPG

ALOHA!

 

 

Maak kennis met het team achter Summer Of Content

Dit is Gerrit. 

Gerrit houdt van zomerse hoofddeksels. Maar vooral van de zwoele zomerdagen die deze hoofddeksels met zich meebrengen. Of was het misschien toch andersom?

Hij werd vroeger altijd "die rare met zijn twitter en zijn Facebook" genoemd. Allé ja, nu nog steeds eigenlijk. Maar ondertussen heeft hij wel geleerd om de anderen rond hem even enthousiast te maken over sociale media. En dan is het niet meer zo raar. Of toch al iets minder.

Onder het motto "Sharing is caring" en "kennis moet gedeeld worden" leert hij nu als social media coach dag in dag uit andere ondernemers hoe ze sociale media wél kunnen doen werken in hun bedrijf. En dat op een plezante manier. 

 

anouck.jpg

En dit is Anouck. 

Hoewel haar blonde lokken misschien een afkomst uit het Hoge Noorden doen vermoeden, stroomt er wel degelijk warm bloed door de aderen van deze copywriter en content coach. Sommigen zouden haar zelfs een zuiders temperament toedichten, al wordt er niet met servies gesmeten in de keuken van haar Ieperse woonst. Toch niet met opzet. Of heel vaak.

Diep vanbinnen huist een ware nerd, want naast marketing is Anouck verslingerd aan alles wat met productiviteit te maken heeft: boeken, podcasts, bullet journals, the whole nine yards. Twee dagen in absolute afzondering om als een gek content te produceren? Music to her ears! 

 

En dit zijn Kathleen en Tim. 

Professionele foto- en videografen by day, kunstenaars by night (of was het andersom?). Naast hun grafische bureau MIST zijn ze beide continu bezig met beelden: Kathleen maakt prachtige illustraties en schilderijen, en Tim creëert 3D tekeningen.

Samen zullen ze de volle 2 dagen onze pop-up foto- en videostudio bemannen. Of het nu voor een nieuwe profielfoto is of een korte introductievideo, deze 2 helpen jou te schitteren op (al dan niet bewegend) beeld.

KathleenSteegmans.jpg
Tim Michielsen.jpg
thomas-lefebvre-5691.jpg
 

ContactEER ONS

Vragen over de retreat, de cursus of wil je het recept van onze favoriete cocktail? 

» GEEF HIER EEN GIL