Key Visual Background.jpg

Summer Of Content
retreat

Creëer content die voor jou werkt

8, 9 EN 10 AUGUSTUS 2018

 

Je weet dat het belangrijk is om consistent content te creëren: social media posts, blogs, e-mails, misschien zelfs podcasts of video’s…

De goesting is er wel. Het besef ook… Maar om de een of andere reden komt het er niet van.

Geen tijd, geen inspiratie, geen idee hoe je eraan moet beginnen.

Af en toe een Facebookposts of een e-mail, dat wel. Maar eigenlijk doe je maar wat.

En efficiënt zijn je inspanningen al helemaal niet. Laat staan dat je er goede resultaten mee haalt.

Stel je eens voor…

SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-78.jpg
 • Dat je een systeem hebt om content marketing op maat van jou en je bedrijf toe te passen? Een strategisch systeem dat zichzelf keer op keer bewezen heeft bij grote en kleine ondernemingen?
   
 • Dat daardoor content marketing niet overweldigend hoeft te zijn? Aangezien je perfect weet hoe het werkt, wat er moet gebeuren en hoe je het efficiënt doet kan je dit blijven toepassen.
   
 • Dat je door dat systeem meer visibiliteit krijgt, je jezelf beter profileert als expert in je vak, je meer bezoekers op je website krijgt en er elke dag nieuwe leads binnenkomen?
   
 • Én dat je al die content voor de rest van het jaar op twee dagen klaar hebt?

De pijnlijke waarheid is: zolang jij niet doelbewust tijd opzijzet om aan je content te werken, gebeurt er… niks.


En stilstaan is achteruitgaan in ondernemersland.

Dat is precies waarom wij de Summer of Content Retreat organiseren.

Tijdens de Summer of Content Retreat trek je je gedurende twee dagen terug uit je vertrouwde werkomgeving (én bijhorende waan van de dag) om je voor de volle 100% te focussen op het creëren van waardevolle content.

En doordat we op voorhand een strategie en actieplan uitwerken weet je perfect wat er moet gebeuren, hoe dat er zal uitzien en hoe je er aan moet beginnen.

Zodat jij niet langer blijft uitstellen, maar in actie schiet.

Summer of Content draait om DOEN.

Uitvoeren en resultaat neerzetten.

Alleen zo geraak je vooruit.

Aloha!

Wij zijn Anouck Meier en Gerrit Vromant, twee online ondernemers en jouw content coaches.

Als copywriters en experten in content marketing weten we als geen ander hoe belangrijk het is om consistent steengoede content te creëren.

Tegelijk beseffen we als solo-ondernemers maar al te goed hoe moeilijk het is om de tijd te vinden om dat ook effectief te doen. Er is altijd wel iets wat voorrang krijgt… (hint: het zijn je klanten).

Daarom bedachten we Summer of Content: een tweedaagse content retreat die volledig in teken staat van het creëren van content.

Twee dagen lang staalharde focus op die content om dan maandenlang de vruchten te plukken van je inspanning.

SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-5.jpg

Er zit wel degelijk geweldige content in jou!

 

SOC_Annick_Sfeerfotos_web-7.jpg

Het is alleen een kwestie van die eruit te krijgen.

Van al die goede voornemens om aan je content te werken om te zetten in actie.

Want content marketing is en blijft de beste (wat ons betreft enige) manier om je als ondernemer te profileren en je te onderscheiden van de massa. Om consistent nieuwe leads te creëren, klanten aan te trekken en van je bestaande klanten ambassadeurs te maken.

Kwaliteitsvolle content scoort niet alleen bij Google, maar helpt je ook om vertrouwen op te wekken bij je publiek. Om een relatie met hen op te bouwen.

Dus het is aan jou om die content te maken. En onder de juiste omstandigheden kan jij dat perfect.

En al helemaal als je daarbij de hulp krijgt van twee content experten.

De juiste omstandigheden? Dat is starten met de juiste voorbereiding.

Content inzetten is een ontzettend krachtige manier om aan marketing te doen. Maar zomaar in het wilde weg beginnen bloggen of mailen brengt doorgaans bitter weinig op.

Fijn dat je moeder trouwe fan is van je blogposts, maar wat levert het je op? En dat je je e-maillijst na elke mail duchtig ziet krimpen is ook een teken aan de wand.

Een doordachte content strategie is een essentiële bouwsteen voor succes.

De voorbije jaren hebben we honderden grote en kleine bedrijven geholpen bij het uitstippelen én het uitvoeren van een content strategie. Om te scoren met content is het een kwestie van de juiste content te maken die via de juiste kanalen bij het juiste publiek terechtkomt.

Zo stel je een content strategie op die je ook effectief resultaat gaat opleveren.

Geen resultaat zonder actie.

En dan is het een kwestie van die strategie effectief te gaan uitvoeren.

Waar het bij de meesten misloopt: content marketing zien als een extraatje. Iets dat je na de uren doet. Wanneer je even tijd over hebt (Ha!).

Maar als je bewust tijd gaat blokkeren in je agenda om je content te maken én je je daar ook effectief aan houdt, dan is er veel mogelijk.

En dat is precies waar het venijn zit.

Het probleem is meestal dat je zelf je agenda te flexibel gaat inplannen (vrijheid, weet je wel?). En aangezien je content creëren best een opgave vindt (moeilijk! tijdrovend! frustratie!), is je geplande content tijd de eerste die je schrapt van je to do lijstje.  

Zonde van je mooie strategie…

Daar willen we voorgoed verandering in brengen met de Summer of Content Retreat

We trekken ons twee volle dagen terug om ongestoord en onder de ideale omstandigheden te focussen op het creëren van jouw content.

En om het meeste uit die 2 dagen te halen stellen we vooraf een doordachte strategie en een persoonlijk actieplan op, zodat je perfect weet wat er moet gebeuren.

Dit is waar we voor staan met Summer of Content:

SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-33.jpg

Een voetje voor

DE ULTIEME VOORBEREIDING

Goed begonnen is half gewonnen. Je productiviteit staat of valt met een goede planning. Dankzij onze 5 online workshops, de 1-op-1 coaching en het content werkboek verschijn je méér dan goed voorbereid aan de meet.

Je zult versteld staan van je resultaten!

 

 
SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-23.jpg

2 dagen helemaal weg

Geen afleiding, MAAR flow

Schakel je out of office in, laat je iPhone thuis, vertrouw je kinderen toe aan de liefdevolle zorgen van je partner en zonder je twee dagen af om in die productieve flow te komen.

We stellen alles in het werk om je daarin te steunen: stille ruimtes, coaching, structuur. Een beetje zoals in een klooster, maar dan euh, net iets beter, zeg maar.

 
2017-08-22 11.19.27 HDR.jpg

Zien - voelen - doen

Zien werken, doet werken

Niets zo goed voor de productiviteit als je omringen met anderen die in hun flow zijn. En die er ook allemaal zijn met één en hetzelfde doel: het klaarstomen van zoveel mogelijk kwalitatieve content.

Elke deelnemer van de Summer of Content Retreat is keihard gemotiveerd om content te creëren maar ook om net als jij zijn of haar business te doen groeien.

 
SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-20.jpg

Neem voorsprong

Creëer al je content op 2 dagen

Beu om altijd achter je marketing aan te lopen? Dankzij de goede voorbereiding en onze productiviteitstips creëer je op twee dagen tijd al je content voor dit najaar.

Of het nu blogposts, e-mails, social media updates, video's of podcasts zijn... We zorgen er samen voor dat het af is.

 
SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-58.jpg

Samen sterk

PROFITEER VAN ONZE KENNIS

Het gaat er natuurlijk niet alleen om een grote hoeveelheid content te creëren. Die content moet ook steengoed zijn. Content waarmee je klanten overtuigt en een boost geeft aan je verkoop. 

Met persoonlijke begeleiding voor en tijdens de retreat van de experten creëer je je beste content ooit.

 

Zo werkt Summer of Content:

Summer of Content bestaat uit 3 belangrijke delen: kennis, voorbereiding en actie.

 
 
SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-59.jpg

De kennis

We starten met je de kennis te geven die je nodig hebt om je content strategie uit te stippelen. We delen ons eigen content systeem en geven je ook de nodige praktische kapstokken zodat je alle tools in handen hebt om er dadelijk mee aan de slag te gaan. Na elke workshop krijg je een werkboek dat je helpt om alles toe te passen op jouw bedrijf.

Dit zijn de 5 workshops:

 1. The bigger picture: stippel een strategie uit en steek voor eens en voor altijd een systeem in je content marketing.
 2. Bloggen & storytelling: zo schrijf je blogposts die niet alleen gelezen en gedeeld worden, maar die je ook nieuwe leads opleveren.
 3. E-mail marketing: zo vergroot je je e-maillijst en maak je van leads klanten.
 4. Social media: post geweldige content en krijg bezoekers op je website via sociale media.
 5. Visuele content: versterk je branding én je content met foto's en video's

 

 
SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-20.jpg

De voorbereiding

Na elke workshop ga je aan de slag met het werkboek. Daarin nemen we je stap voor stap mee om je opgedane kennis toe te passen op jouw bedrijf. Zo ga je van “oh, dat ziet er interessant uit” naar “oh, dàt moet ik doen”.

Klaar met je werkboek? Dan is het tijd voor een 1-op-1 coaching call met Anouck of Gerrit. Wij nemen je plannen grondig onder de loep en geven je extra input waar nodig. Zo weet je niet alleen precies wàt te doen op de Summer of Content Retreat, maar weet je ook meteen dat je je tijd op de best mogelijke manier benut.  

 
Summer Of Content-6165.jpg

De Actie

Het hoogtepunt van Summer of Content is uiteraard de Content Retreat zelf: twee dagen in een inspirerende omgeving, pure focus, ultieme productiviteit, gezond eten, goed gezelschap en twee content coaches at your fingertips.

Het resultaat? Je hebt niet alleen gedaan wat je daarvoor continu uitstelde, maar je hebt er nog van genoten ook. En dat ga je nog maandenlang voelen.

 

Maar dat is niet alles...

 
 
SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-15.jpg

Praktische hulpmiddelen en extra’s

Inspiratie nodig voor je Facebookpagina? Op zoek naar een goede titel voor die blogpost? Concrete tips om efficiënter content te creëren?

Check, check, check en nog eens check. Naast de workshops en het werkboek voorzien wij een hele reeks bonussen. Van “Fantastische Titels” tot “Content Checklist” en “e-mail ideeën” tot “content upgrade inspiratie”. Alles wat je nodig hebt om de Retreat vlekkeloos te laten verlopen én om daarna een rijzende content- ster te worden.


2 Nachten all-in verblijf in een magische omgeving

Twee volle dagen content creëren, daar heb je een goede locatie voor nodig. Voor deze editie strijken we neer in De Heerlijckyt van Elsmeren, een prachtig domein in Geetbets, tussen Tienen en Hasselt.

We halen alles uit de kast om het jullie zo comfortabel mogelijk te maken: gezonde (en lekkere) maaltijden, verfrissende drankjes, kleine hapjes, zalige bedden, een rustige en inspirerende omgeving.

We starten op woensdagavond 8 augustus met een kennismakingsdiner en een strategische planningsessie, zodat we op donderdag 9 augustus ’s ochtends meteen van start kunnen (zo vroeg als je zelf wil ;-)).

heerlijckyt.jpg

SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-61.jpg

Pop-up foto- en videostudio

Tijd voor een nieuwe profielfoto? Eentje waar je wél goed op staat en waar je fier op kan zijn? Een reeks foto’s voor je sociale media en website shooten? Of een niet-awkward bedrijfsfilmpje opnemen met een professionele crew?

You’re in luck, want wij hebben Kathleen Steegmans en Tim Michielsens van MIST Images kunnen strikken om met hun pop-up studio samen met jou de perfecte beelden te maken voor je bedrijf. Ze bewerken meteen na de retreat je foto’s en monteren je video tot een professioneel resultaat.


Coaching en feedback

Je webteksten of blogs laten nalezen om te zien of je wel de juiste richting uitgaat? Een praktische vraag over je e-mail marketing? Iemand die eens samen met jou naar je Facebookpagina kijkt?

Tijdens de retreat zijn wij er voor jou voor feedback, tips, technische vragen of – als je daar nood aan hebt - een gezellig babbeltje (die hapjes en die drankjes, weet je nog?).

Boek 1-op-1 tijd met ons en krijg ter plaatse advies-op-maat van ervaren content coaches.

SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-94.jpg

content-10.jpg

Virtuele Co-Working dagen

Na het succes van de vorige editie, en op grote vraag van de deelnemers daaraan, organiseren we na de Summer of Content Retreat opnieuw een reeks virtuele co-working dagen. Denk: samenwerken, maar dan iedereen thuis van achter zijn of haar computer.

Zie het een beetje als een mini-content retreat, maar dan bij je thuis. En dankzij ons Pomodoro-systeem krijg je ook tijdens deze dagen dubbel zo veel gedaan als anders.


Kennismakingsdiner & strategische planningsessie

We starten op woensdag 8 augustus om 18u met een kennismakingsdiner en planningsessie. Zo leert iedereen elkaar al eens kennen, en kan je met onze foto- en videocrew bespreken hoe jouw shoot er zal uitzien.

Heb je nog praktische vragen? Nog iets dat je graag wil overleggen met Anouck of Gerrit, dan is dit het moment.

2017-08-22 20.22.24.jpg

SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-41.jpg

NIEUW: Summer of Content VIP Coaching

Wil je ook NA de Summer of Content Retreat blijvend begeleid en gecoacht worden? Dan is er voor jou nu ook de VIP optie.

Geen gouden lepeltjes tijdens de retreat, maar wel een coaching traject van 6 maand na de Content Retreat. Zo blijf je je momentum behouden en kunnen we je content marketing continu – en blijvend -  verbeteren. Impact gegarandeerd.

Inbegrepen in de VIP Coaching:

 • 3 persoonlijke strategie sessies op maat van jouw noden zodat je grote stappen kan blijven zetten (twv 2.400 €)
 • 6 check-in & accountability calls met Anouck en Gerrit om die stappen op te volgen (twv 1.500 €)
 • Een website review zodat die ook eindelijk zijn werk gaat doen (twv 699 €)
 • Een social media review zodat je steeds beter met je publiek kan communiceren (twv 499 €)
 • Toegang tot de cursus Facebook Ads Voor Zelfstandigen zodat je leert advertenties inzetten om nog meer te schalen (twv 599 €)
 • Jouw Persoonlijk Productiviteitsplan zodat je niet alleen meer gedaan krijgt op minder tijd, maar dat het ook nog eens de dingen zijn die ertoe doen (twv 799 €)

Opgelet: slechts 4 VIP Coaching plaatsen beschikbaar.

 


home-3.jpg

Of: Summer of Content @HOME

Al bezet op 8, 9 en 10 augustus? Of liever je een eigen retreat organiseren? Naast de Summer of Content Retreat kan je je ook enkel inschrijven voor de online workshops en de coaching call, zonder de Retreat zelf.

Je leert dan hoe je met het Summer of Content systeem aan de slag gaat, past het toe in het werkboek en krijgt een 1 op 1 coaching call.

De Retreat zelf? Die organiseer je voor jezelf op een datum en locatie die voor jou past.

even de sfeer opsnuiven?

Wat onze vorige deelnemers zeggen:

SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-95.jpg

Sietske Leeters, Hands On Plans

Voor ik deelnam aan Summer of Content draaide ik rond in cirkeltjes met mijn marketing. Ik had nood aan structuur, een houvast. Jullie hebben mijn verwachtingen ingelost door exact te doen wat jullie beloofden en meer.
Ik heb niet alleen een pak nieuwe content (webcopy, video, foto’s,…), ik heb ook een hele nieuwe mindset en nieuwe gewoontes die zorgen dat ik mijn content vanaf nu thuis ook beter ga kunnen maken.
Ik heb nu een systeem dat veel makkelijker vol te houden is. Score:10+!!!
Wat eruit sprong voor mij? De online workshops waren al een heel goeie voorbereiding. En dan ja, natuurlijk het hoogtepunt was de Retreat zelf. Het enthousiasme van Anouck en Gerrit, de ondersteuning - ze stonden altijd klaar voor ons. De video en de foto’s die echt super waardevol zijn voor de website achteraf en de social media. Ik ben over alles super enthousiast.
 Ik zou het aanraden aan iedereen die in het tumult van elke dag te weinigt tijd heeft (of maakt!) voor content. Iedereen die peper in z’n gat nodig heeft!

Kasper Moreaux, Mycelia

Voordat ik me inschreef voor Summer of Content was onze marketing een puinhoop. En nu zit er eigenlijk een structuur, een visie in. Ik heb een hoop content kunnen maken tijdens de Retreat. Maar het leverde me ook inzicht op in hoe content wordt gemaakt en wat je met content allemaal kunt doen. De verschillende tools die je kunt gebruiken en hoe je die allemaal laat samenwerken met hetzelfde doel voor ogen. Dat vind ik echt een ongelooflijke meerwaarde.
Wat zit er achter die content en wat is echt het basisframe waaraan je je content gaat ophangen. Die inzichten en de coaching van Anouck en Gerrit tijdens de Retreat vond ik uitzonderlijk waardevol. Vijf sterren.
Dus kom uit uw kot, het is echt wel de moeite.
SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-84.jpg

SOC_EllenPonnet_Foto_Bewerkt_web-9.jpg

Ellen Ponnet, relaxatie en massage

Ik heb mij ingeschreven omdat ik niet goed wist waarover ik het moest hebben en hoe ik mijn content moest aanpakken om klanten aan te trekken.
Nu weet ik veel beter welke content ik moet maken en hoe ik die moet delen. Het is ongelofelijk nuttig om twee dagen volledig weg te zijn van je gewone werkplek om je te kunnen concentreren op die content. Zeker ook omdat de coaches elkaar perfect aanvullen en directe input geven waar je direct mee aan de slag kan.
Mijn verwachtingen zijn meer dan ingelost!

Hilde Quisquater, de hondenfluisteraar

Het belangrijkste voor mij is dat ik eindelijk een beetje rust in mijn hoofd heb gekregen. Mijn gedachten gingen van links naar rechts en dat maakte dat ik niks deed.
Maar nu heb ik echt geleerd hoe ik concreet aan de slag kan met al die content. Dat is voor mij wel het belangrijkste. En ja, ik ga naar huis met een hele reeks blogs, facebook berichten en foto’s, dus ik ben heel blij.
SOC_Winter_2018_BehindTheScenes_Foto_Web-86.jpg

SOC_Annick_Sfeerfotos_web-15.jpg

Annick Cuvelier, Yoganic Moves 

De hoofdreden om mij in te schrijven was om wat structuur te krijgen in al mijn content en om meer strategisch te werk te kunnen gaan. Ik heb redelijk wat ideeën voor content, maar hoe ik die juist naar buiten breng en dat op de strategische manier aanpak, dat was voor mij voor Summer of Content echt niet duidelijk en dat heb ik nu wel geleerd. Ik heb nu een praktische werkwijze en een pak concrete content.
Ik zou het aan alle ondernemers aanbevelen die een kickstart willen maken en op een professionele en gerichte manier aan content marketing willen doen.

Eve Mintiens, Inspirational Yoga

Ik heb mij ingeschreven om efficiënter te worden in mijn marketing en om beter en bewuster daarmee bezig te kunnen zijn. En kijk: er is een soort van zwaarte van mijn schouders gevallen.
Ik heb ontzettend veel nieuwe vaardigheden, inzichten en inspiratie opgedaan. De coachings met Anouck en Gerrit zijn de grootste meerwaarde. Er is nu wat druk van de ketel en alles lijkt opnieuw haalbaar uit. Mijn leven ziet er heel wat zoveel makkelijker uit nu (lacht).
SOC_Eve_portretfoto_web_04.jpg

Praktische informatie

De live online workshops gaan door van maandag 23 juli tot en met vrijdag 27 juli telkens om 14u. Workshop gemist? Geen nood, je kan altijd de opname herbekijken.

De Coaching Calls worden in overleg ingepland in de week van 30 juli.

De Summer of Content Retreat zélf gaat door op 9 en 10 augustus op het prachtige domein van De Heerlijckyt van Elsmeren in Geetbets. We spreken af op 8 augustus om 18u voor een heerlijk kennismakingsdiner en een strategische planningsessie  zodat we de dag erna er kunnen invliegen. Die avond bespreek en plan je ook al je shoot met de foto- en videocrew. 

 

 

Ook helemaal klaar met aanmodderen met je content?

Schrijf je dan hier en nu in.

Summer of Content

@Home

 • een omvattende cursus content marketing in de vorm van 5 online workshops
 • het Summer of Content werkboek
 • 1-op-1 coaching call
 • alle praktische hulpmiddelen en extra's
 • 4 virtuele co-working dagen

Prijs: € 697
Met KMO portefeuille: € 418,20

 

  Summer of Content

  VIP

  • een omvattende cursus content marketing in de vorm van 5 online workshops
  • het Summer of Content werkboek
  • 1-op-1 coaching call
  • alle praktische hulpmiddelen en extra's
  • 4 virtuele co-working dagen
  • 2 nachten verblijf in De Heerlijckyt van Elsmeren
  • kennismakingsdiner & planningsessie op woensdag 8 augustus
  • begeleide sessie in de pop-up foto- en videostudio met Katheen en Tim
  • persoonlijke coaching en feedback
  • 2 dagen content creatie tijd op een inspirerende locatie
  • 6 maanden coaching & begeleiding

  Prijs: € 6.497
  Met KMO Portefeuille: € 4.017

  Summer of Content

  Retreat

  • een omvattende cursus content marketing in de vorm van 5 online workshops
  • Het Summer of Content werkboek
  • 1-op-1 coaching call
  • alle praktische hulpmiddelen en extra's
  • 4 virtuele co-working dagen
  • 2 nachten verblijf in De Heerlijckyt van Elsmeren
  • kennismakingsdiner & planningsessie op woensdag 8 augustus
  • begeleide sessie in de pop-up foto- en videostudio met Kathleen en Tim
  • persoonlijke coaching en feedback
  • 2 dagen content creatie tijd op een inspirerende locatie

  Prijs: € 3.297
  Met KMO portefeuille: € 2.097

  Alle prijzen zijn exclusief BTW.

  Resultaat gegarandeerd

  Kijk, Summer of Content is niet het zoveelste e-boek dat stof staat te vergaren op je harde schijf. Het is geen vrijblijvend cursusje dat je aankoopt in een enthousiaste bui en dat je verder weer laat liggen.

  Bij Summer of Content draait alles het om actie.

  Bij Summer of Content draait het om resultaat boeken.

  Door de intensieve workshops (5 dagen op rij), de snel volgende coaching call (accountability!) en de strakke deadline van de retreat creëer je een momentum waar je elke dag de vruchten van plukt. Zo zorg je ervoor dat je niet bij de pakken blijft zitten maar in een stroom van actie blijft. En wij zijn er om er op toe te zien dat dat ook effectief gebeurt.

  Als je je inschrijft voor Summer of Content en deelneemt aan de online workshops, de coaching calls, je vult je werkboek in en komt naar de retreat, dan garanderen wij jou het volgende:

  • Je leert hoe de beproefde content marketing strategie werkt
  • Je past dit toe op jouw bedrijf
  • Je weet welke stappen je moet zetten om die strategie uit te voeren
  • Je voert ze effectief uit tijdens de Summer of Content Retreat

  Met andere woorden: je gaat naar huis met een pak nieuwe inzichten, vaardigheden en een pak nieuwe content. Je hebt een systeem in je broekzak waar je blijvend de vruchten van plukt.

   

  SOC_Winter_2018_Groepsfoto_Web-7.jpg

  Heb ik wel zo een Retreat nodig?

  In theorie niet.

  Maar in theorie vliegen de klanten je ook om de oren omdat je in de Gouden Gids staat.

  In theorie leer je hoe marketing werkt op school.

  In theorie hou je je aan je agenda.

  Maar de praktijk wijst anders uit. Content marketing is niet alleen de beste manier om aan goede marketing te doen als solo-ondernemer. Het is ook nog eens de enige manier die je geen duizenden euro’s kost zonder garantie op resultaat (ja, ik heb het over jou, Gouden Gids).

  Als bloggen, e-mail marketing en social media al een tijdje op je to-do lijst staan, maar het komt er maar niet van, dan is de Summer of Content Retreat perfect voor jou.

  Door je in te schrijven geef je jezelf het enige cadeau dat niemand nog van je kan afpakken: tijd.

  Tijd om te doen wat er toe doet.

   

  Gemengde gevoelens?

   

  Is dat waar je mee kampt nu je hier onderaan deze pagina beland bent?

  Het ene stemmetje in je hoofd zegt: “DE MAX. Dit is precies wat je nu nodig hebt om je zaak een flinke boost te geven in 2018. Waarom ben je nog niet ingeschreven? Straks gaat er iemand anders met je plekje lopen! Haast je!”.

  Dan is er die andere stem (met een iets nasalere klankkleur), die je op een onbewaakt moment influistert: “Is dat wel echt iets voor jou? Heb je dat wel nodig? En is dat nu zo belangrijk dat je die content maakt, er zijn vast betere manieren om je tijd te spenderen.”

  We hear ya.

  En omdat we je zo goed mogelijk willen helpen om deze belangrijke beslissing te nemen, hebben we één en ander op een rijtje gezet in deze handige F.A.Q.

  Waarom is het zo belangrijk om aan content marketing te doen?

  Als grote internationale namen als Seth Godin zeggen dat er eigenlijk maar één soort marketing meer relevant is, en dat dat content marketing is, wie zijn wij dan om daar tegen in te gaan?

  Nee, serieus, je hebt het waarschijnlijk wel al gemerkt: anno 2018 zijn pusherige reclamecampagnes en sleazy verkoopspraatjes het laatste waar jouw klanten op zitten te wachten. Integendeel: ze willen nuttige informatie, ze willen geïnspireerd worden door jou, ge-entertained, jou leren kennen, achter de schermen kunnen kijken en noem maar op. Die relatie met (potentiële) klanten opbouwen, werken aan dat vertrouwen dat ze in jou krijgen, die visibiliteit creëren: dat is precies waar het om draait bij content marketing.

  De kneepjes van het vak, dat leer je tijdens de online workshops die aan de retreat zelf voorafgaan.

  Ik denk dat ik hier geen tijd voor heb. Gewoon teveel werk momenteel.

  Goed dat de zaken draaien.

  Maar gaan ze dat morgen ook nog doen? Volgende week? Volgende maand? Volgend jaar?

  En trek je wel de klanten aan die jij wil? Of misschien ben je wel gewoon “drukdrukdruk” bezig met de verkeerde dingen? Dingen die geen resultaat opleveren bijvoorbeeld?

  Als je niet investeert in de marketing van je zaak, dan laat je dit eigenlijk aan het toeval over. Dan sta jij jouw plaatsje achter het roer van je onderneming af. En dat kan toch echt niet de bedoeling zijn.

  Ga ik dat wel kunnen? Is dat niet veel te technisch allemaal?

  Weet dat je zeker geen technisch wonder hoeft te zijn om hiermee uit de voeten te kunnen. We hebben al deelnemers gehad die nog nooit een blogplatform van dichtbij hadden gezien tot deelnemers die websitebouwers zijn.

  En je staat er niet alleen voor. We zorgen er in de online workshops voor dat je stap voor stap inzicht krijgt in hoe je concreet met content marketing aan de slag kunt. Tijdens elke module is er tijd voor vragen voorzien. Je kan ook je vragen 1-op-1 stellen tijdens de coaching call en op de retreat zelf.

  Wat als ik niet kan schrijven?

  We wijden twee modules aan geschreven content, dus je krijgt alle mogelijke hulp en tips om je content te schrijven. Als dit voor jou een moeilijk punt is, dan gaan we daar extra aan werken tijdens de 1-op-1 coaching call. We gooien zelfs een paar sjablonen in de mix die je zomaar kan inzetten in je business.

  Maar eerlijk? We geloven niet dat je niet kan schrijven. Als je het mondeling uitgelegd krijgt, dan vinden wij een manier dat je dat op papier (of op het scherm) krijgt. Pinky swear.

  Trouwens, geschreven content is maar één optie. Je krijgt tijdens Summer of Content ook de mogelijkheid om je volop uit te leven op foto en video. Of misschien ben je wel zoetgevooisd en wil je een podcast lanceren. The sky is the limit!

  Dat afzonderen en gefocust werken aan mijn content, dat kan ik toch ook zelf?

  Goed punt. Waarom heb je het dan nog niet gedaan?

  Neen, serieus, je hebt waarschijnlijk wel al gemerkt dat het niet eenvoudig is om consistent nieuwe content te creëren. Er komt altijd vanalles tussen. Op Summer Of Content komt er nu eens niets tussen en zorgen wij voor de ideale omstandigheden om jou in je flow te houden. Geen excuses meer dus.

  Ik heb al een cursus gevolgd hierover. Hoe is Summer of Content anders?

  Het grote verschil met andere cursussen is de ACTIE. Waar andere cursussen theoretisch interessante inzichten kunnen opleveren, willen wij een stap verder gaan en ervoor zorgen dat je die inzichten ook werkelijk gaat implementeren. Dat je gaat uitvoeren en naar huis gaat met content.

  Wij zorgen er ook voor dat je wat je leert op jouw specifieke situatie kan toepassen en begeleiden je hier persoonlijk in.

  In dat opzicht is Summer of Content echt uniek. Of zoals Luc het zei: “Ik heb al voor 15.000 euro aan online cursussen gekocht, dit is de eerste waar ik ook echt mee aan de slag ga.

  Is Summer of Content de investering wel waard?

  De investering voor de Summer of Content Retreat bedraagt normaal € 3.297 excl. BTW. Dankzij de kmo-portefeuille en de korting betaal je nu tijdelijk maar € 1.797 excl. BTW.

  Da’s natuurlijk nog altijd niet niets.

  We weten niet wat jouw omzet is, of hoeveel je verdient per maand. En het laatste wat we willen is dat je je in de schulden zou steken!

  Maar laten we het even van de andere kant bekijken.

  Hoeveel "verlies" je maandelijks door niet de JUISTE dingen te doen?

  • Misschien heb je nu helemaal geen blog en dus niets om je klanten te overtuigen van jouw expertise (sorry, maar een statische website is niet voldoende anno 2018)
  • Of nog erger: je blogt wel maar het levert je niets op... (over tijdverspilling gesproken)
  • Misschien heb je wel een blog en een website, maar geen goede manier om van bezoekers leads te maken en loop je zo elke dag nieuwe klanten mis. (als het woord “leads” je niets zegt is dát al een reden om in te schrijven)
  • Of misschien investeer je nu wel in reclame waarvan je wel "denkt" dat het je wat oplevert... Allee ja, je "hoopt" het. En als je heel eerlijk bent tegen jezelf "betwijfel" je het zelfs (spoiler: als je het niet weet is het waarschijnlijk 0,0).

  Stel dat je je inschrijft voor Summer Of Content. Wat zou er nodig zijn om dit bedrag terug te verdienen?

  • Door onze aanpak zal je simpelweg meer klanten aantrekken. Meer bezoekers op je site, meer mensen die je aanbod bekijken, meer leads, meer klanten.
  • Je zal hoger scoren in Google, want Google <3 Kwalitatieve Content. Meer gratis bezoekers die op zoek zijn naar jouw diensten dus.
  • Én je hebt ook nog eens super efficiënt gewerkt op de 2-daagse retreat, en content gecreëerd voor de rest van 2018.

  Resultaat: jij kan je voor de rest van het voorjaar focussen op wat je het liefste en het beste doet: je werk.

  Dus oordeel zelf of je het de moeite waard vindt…

  Waar en wanneer gaat de Summer of Content Retreat door?

  We starten op woensdag 8 augustus om 18u met een kennismakingsdiner en eindigen op vrijdag 10 augustus om 17u.

  De Retreat gaat door in De Heerlijckyt van Elsmeeren.

  Kan ik ook later komen / vroeger doorgaan?

  Dat kan maar dat zouden we zeker niet aanbevelen. Bedoeling is echt om het maximum uit de retreat te halen en zoveel mogelijk productief aan de slag te gaan met content.

  Wanneer gaan de workshops en coaching calls door?

  De Online Workshops gaan door van maandag 23 juli tot en met vrijdag 27 juli telkens om 14u. Workshop gemist? Geen nood, je kan altijd de opname herbekijken.

  De Coaching Calls worden in overleg ingepland in de week van 30 juli.

  Welke andere kosten zijn er nog aan verbonden?

  Niets!

  Wij voorzien alles tijdens de retreat. Jij zorgt dat je alles mee hebt om te werken, en dat je daar geraakt. That’s it.

  Ik heb speciale dieetvoorkeuren, kan daar rekening mee gehouden worden?

  Dat kan zeker. Geef ons bij inschrijving door waar we rekening mee moeten houden en we gooien het op een akkoordje met de chef ;-)